Contact Activewear

Contact Activewear

kundtjanst1-sv
LAGERFLYTT CHIQUELLE 📦

📦 BESTÄLLNINGAR:Alla beställningar inkomna 26 dec klockan 07:00 och efter beräknas att skickas ut i turordning f.o.m. den 7 januari 2020. Tack för ditt tålamod!

-

RETURER: Med anledning av lagerflytt kommer alla returer som är mottagna från 19/12 2019 hanteras i början av januari 2020 med en försening på 2-3 veckor.  Vi ber så mycket om ursäkt för detta och uppskattar ditt tålamod. Vänligen kontakta Klarna för frågor gällande din faktura / förlänga förfallodatum, se nedan för kontaktuppgifter: 08 - 120 120 10 http://www.klarna.com/se/mejla-kundservice/
-
Under lagerflytten har vi tyvärr inte möjlighet att registrera din retur. Vi tar självklart emot den och hanterar den så snart systemet tillåter. Detta innebär att återbetalningen tyvärr kan komma att dröja.
-
BYTEN: Med anledning av lagerflytt kommer alla byten som är mottagna från 19/12 2019 hanteras från och med 10/1 2020. Vi rekommenderar dig att göra en ny order för din nya storlek/färg och din retur (inklusive fraktavgift) kommer då istället att återbetalas (2-3 veckors försening). Vi ber så mycket om ursäkt för detta och uppskattar ditt tålamod. 

Vi är här för att hjälpa dig! Nedan har Chiquelles kundservice tagit fram och besvarat de mest vanliga frågorna. Tveka inte att mejla oss om du inte hittar svaret på just din fråga. Vår kundservice team är redo att besvara din fråga inom 24 timmar (vardagar)!

Kontakta vår kundtjänst genom att fylla i kontaktformuläret nedan eller skicka iväg din fråga till customercare@chiquelle.com!

Samarbete?

Samarbeten? Mejla oss på collaborations@chiquelle.com! Om ett samarbete skulle vara aktuell kommer vi att svara dig inom 48 timmar. XX Chiquelle Activewear.

1. Jag har inte fått/tappat bort min faktura -  Kan ni skicka en ny?

Om du har tappat bort din faktura rekommenderar vi dig att kontakta Klarna. Klarna AB tillhandahåller all vår fakturering och kan även hjälpa dig vidare med övriga fakturafrågor.

E-post: info@klarna.com. Klarnas kundtjänst: +46 (0)8 – 120 120 10

Du är självklart välkommen att kontakta oss om du är osäker eller har andra frågor.

2. Jag har inte kvar retursedeln - Hur gör jag?

Om du inte har kvar retursedeln ber vi dig att kontakta vår kundtjänst nedan. Vår kundtjänst kommer att skicka dig en ny retursedel via e-post som du kan skriva ut och använda.

Vid retur debiterar vi dig returportot på 49 kronor när vi tar emot och hanterar din retur.

3. Har min retur kommit in? 

Så fort vi mottagit och hanterat din retur kommer en bekräftelse på din retur att skickas via mejl. Om du inte får någon bekräftelse inom 2 veckor från och med att du skickade returen till oss ber vi dig att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Vad kostar frakten?

Hur lång är leveranstiden?

Kan jag ändra/avbeställa en order?

Hur kan jag returnera en vara?

Hur kan jag byta en vara?

Min faktura är felaktig - hur gör jag?

Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

Jag vill bevaka en slutsåld produkt - Hur gör jag?

Har ni några fysiska butiker?